Lóközpontú gondolkodás a lókiképzésben és a lovaglásban

A kiegyensúlyozott ló

A kiegyensúlyozott ló

Az okos lovas tudatos lovas...

2016. március 07. - Halász Péter lovas edző

Az okos lovas tudatos lovas. 

Az ösztönös lovastól az különbözteti meg, hogy nemcsak érzi hogy mit csinál, hanem tudja is, és átlátja az összefüggéseket. A tudás szélesebb rálátást biztosít a történésekre, jobban meg lehet tervezni a lehetséges következményeket. Ezáltal eredményesebb is lehet a tevékenység.

 "A tudatos lovas" tanfolyamon a tananyag lépésről-lépésre eljuttat az "átengedő ló" célig, de feltétel, hogy rendszeresen követni kell az anyagot, és folyamatosan foglalkozni kell a lóval!

Keresd fel A tudatos lovas facebook csoportunkat  további hasznos információk begyűjtéséhez.
Használd a csoport fejléc jobb oldalán található "Keresés..." funkciót, így könnyedén megtalálhatod visszamenőlegesen is a beírt kulcsszóhoz tartozó információkat.
Próba képpen írd be az "elengedettség" kulcsszót. A jelenlegi állás szerint 9 bejegyzést fog a facebook felsorolni időrendben, amely bejegyzések tartalmazzák ezt a kulcsszót.
Hasznos böngészést kívánok! :)

 index_iskolaallj_bal_lab.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://lovaglaseslokikepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr308452426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása