Lóközpontú gondolkodás a lókiképzésben és a lovaglásban

A kiegyensúlyozott ló

A kiegyensúlyozott ló

Tudatos Lovas Iskola

2017. február 24. - Halász Péter lovas edző

A Tudatos Lovas Iskola  >>,

a lókiképzésről és a lovaglásról szól, attól a pillanattól kezdve, hogy megszületik a csikó, addig a fázisig, amikor a jól kiképzett ló a magasiskolai feladatokra és jármódokra képes.

Az iskolánkban elsajátított  rendszerszemléletű rálátással,  és lóközpontú gondolkodásmódal eredményesebb és sikeresebb lehet a lovas akár a sportban, akár a szabadidős lovaglásban.

Képzésünk 3 fő fejezetből áll:
I. Lóismeret, természetes lókiképzés (Értsük meg a lovat!)
II. Lókiképzés  földről és nyeregből
III. Lovaglástechnika (szakágtól független)

    A 3 éves Tudatos Lovas Iskolába felvételi vizsgával lehet bekerülni.

Előzetes feliratkozás a 3 éves Tudatos Lovas Iskolába itt >>

Figyelem! Amennyiben még nincs elég bátorságod belekezdeni egy több éves képzési folyamatba, vagy esetleg szeretnél utólagosan is tisztába kerülni az alapfogalmakkal, javaslom, hogy először végezd el a 3 napos alaptanfolyamunkat. 

Amennyiben elvégzed a 3 napos alaptanfolyamot, a 3 éves Tudatos Lovas Iskolába nem kell felvételi vizsgát tenned.

Előzetes feliratkozás a 3 napos alaptanfolyamra itt >>

 Ha szeretnél a lovaddal olyan kapcsolatba kerülni, mely eredményeként biztosan számíthatsz rá, gyere el a Partnerség kurzusunkra.

„A lovat az ember annak érdekében kívánja lovagolni, hogy kiaknázza azt a mozgást, könnyedséget, amit a ló lovas nélkül, a szabadban képvisel. De ez csak akkor helyes, ha olyan lovat kapunk eredményképpen, amelyik jól érzi magát lovasa alatt. Ezt pedig valamennyien felismerik, akik látják a lovat lovasa alatt!”                                                                            XENOPHON

A bejegyzés trackback címe:

https://lovaglaseslokikepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr6412291707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása